juni 22, 2024

Faith dating

Dating website van Faith

Pijn tijdens de seks? Gebruik glijmiddel

1 min gelezen

Als de vrouw opgewonden wordt, wordt haar vagina vanzelf vochtiger. Dit is ook de bedoeling, want met een vochtige vagina is de seks een stuk prettiger. Niet alleen voor de vrouw, maar ook zeker voor haar bedpartner.

Bij sommige vrouwen wordt de vagina niet vochtig bij opwinding of wordt de vagina niet vochtig genoeg. Zij kunnen hierdoor pijn ervaren tijdens de seks. De oplossing voor dit probleem? Het gebruik van glijmiddel.

De oorzaken van een droge vagina

Als de vagina niet vochtig wordt bij opwinding, kan dit door diverse oorzaken komen. Zo hebben vrouwen in en na de overgang vaak last van een drogere vagina, maar kan je vagina ook droog blijven door medicijngebruik of chemotherapie. Ook als je zwanger bent geweest, kan de vochtaanmaak afnemen. En ben je zenuwachtig voor de seks? Dan kunnen de zenuwen je vochtaanmaak ook in de weg zitten.

Fijne seks met glijmiddel

Als de vagina niet vochtig is, kan de seks pijnlijk zijn. Niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de man. Om de seks leuk te maken, kun je gebruik maken van een glijmiddel. Dit middeltje maakt de vagina vochtig en glad, waardoor het mogelijk is om pijnloos seks te hebben. Heb je regelmatig pijn tijdens de seks door een droge vagina? Koop dan glijmiddel bij Xman-Store en je maakt de seks weer leuk.

Meer verhalen

1 min gelezen
2 min gelezen
2 min gelezen