juni 22, 2024

Faith dating

Dating website van Faith

Domineren in de slaapkamer? Strap it on!

2 min gelezen

Wil jij de rollen in de slaapkamer ook wel eens omdraaien? Wil jij als vrouw voelen hoe het is om net als een man met zo een ‘groot gevaarte’ de slaapkamer te domineren?

Het is een feit. Als man ben je toch vaker dominant in de slaapkamer dan een vrouw. Maar hoe leuk is het als jouw vrouw het ‘anders dan in het huishouden’ ook in de slaapkamer eens voor het zeggen heeft? Of om als vrouwen onder elkaar, toch weer eens het mannelijke geslachtsdeel er bij te pakken?

Mocht je nog niet weten waar ik op doel? Ik praat hier over het gebruik van de voorbind dildo.

You say WHAT?

Ja, een voorbind dildo! Dit speeltje kun je als vrouw gewoon aantrekken.

De veel verkochte strap-on voorbind dildo met een harnas bijvoorbeeld. Het voordeel hiervan is dat je in ieder geval altijd knetterhard bent, en dat hij nooit gaat hangen! Je kunt de voorbind dildo met het gebruik van glijmiddel, rustig bij je vriend van achter naar binnen brengen. Er zijn zelfs speciale anaal vriendelijke voorbind dildo’s te koop.

De voorbind dildo wordt ook veel gebruikt door de biseksuele of lesbische vrouwen. Voor vrouwen is het vaak toch lekker om iets in de vagina te voelen. En soms zijn vingers net te klein. Het gebruik van de voorbind dildo kan dan de oplossing zijn voor je nieuwe spannende sexperience.

En? wie domineert nu de slaapkamer?

Op naar de sexshop!

Waar kun je een voorbind dildo kopen? Een voorbind dildo is te verkrijgen in een sexshop in alle soorten, maten, kleuren en vormen. De keuze is REUZE! Maar ook een kleiner formaat kan worden verkregen. Zo veelzijdig als ze te verkrijgen zijn, wist je niet eens dat ze bestonden.

Ook strapless voorbind dildo’s zijn te verkrijgen. Hier zit vaak ook een vaginale stimulator aan. Waardoor je dubbel veel plezier kunt beleven. Deze breng je als vrouw dus ook in bij jezelf, en… hij blijft hangen. (Nee, goed lezen, hij gaat echt niet hangen!)

Ook online

Durf je niet naar buiten om een voorbind dildo te kopen, dan komt hij wel naar jou toe. Online kun je op verschillende websites een voorbind dildo kopen. Ze worden over het algemeen discreet verpakt.

Girls and boys zijn we er klaar voor? Here we come, strap it on!

Meer verhalen