juli 20, 2024

Faith dating

Dating website van Faith

Mijn gezelschap gevonden

2 min gelezen

Vorige week heb ik een profiel aangemaakt op een datingsite. Ik kreeg een berichtje van een 59-jarige man en stuurde een berichtje terug met mijn telefoonnummer. Maandagavond belde hij al. Dit komt omdat ik had gezegd dat als hij echt geïnteresseerd is hij maar moest bellen. Ik heb eerst zonder datingsite gedatet en ben daarom een beetje date moe en wilde niet eindeloos Whatsappen. Leuk dat hij belde in ieder geval. We hebben een paar keer met elkaar gebeld voor we afspraken. Zo kon ik zijn stem goed horen en beter beoordelen of hij geschikt voor mij is. Hij heeft een warme, enthousiaste stem. Hij heeft 4 kinderen die al wat ouder zijn, ongeveer in dezelfde leeftijd als mijn kinderen. Daarnaast houdt hij van extreme sporten, zoals windsurfen. Ik wilde hem in ieder geval graag ontmoeten.logo (1)

We hadden een date in het park. Het was lekker weer en mijn date, Jeroen, had een picknickmand vol met lekkere hapjes meegenomen. Ik was heel nieuwsgierig naar hem en vroeg hem of hij een beetje sportief is. Dat is hij, hij skiet en windsurft al sinds kleins af aan. We hadden meteen een klik, want ik heb ook vaker geskied. Met mijn andere dates had ik geen klik, maar met hem kon ik het heel goed vinden. Ik zoek ook iemand met dezelfde interesses en hobby’s. Het leek alsof dat goed zat. Daarna hebben we nog op een terrasje een biertje gedronken. Een geslaagde date dus!
We hebben beide nog kinderen en zien elkaar daarom het meest in het weekend. Voorlopig zijn er daarom geen grote toekomstplannen. Wel willen we een keer met elkaar skiën. Een echt sportief duo! Fijn dat we elkaar via een datingsite gevonden hebben. Niet de plek waarvan je verwacht elkaar te ontmoeten, maar wat maakt dat uit. Zet je er overheen en probeer het uit.